Dvoje dece povređeno u udesu na Detelinari

Dvoje dece i jedna odrasla osoba povređeni su u dva udesa koja su se dogodila juče na novosadskim ulicama.
Dvoje dece povređeno u udesu na Detelinari
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi portparolka Hitne pomoći doktorka Mirjana Bursać, prvi udes dogodio se juče oko 16:50 časova u Hadži Ruvimovoj ulici na Detelinari, gde su u saobraćajnom udesu lakše povrede zadobili 10-ogodišnji dečak i sedmogodišnja devojčica. Oni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Dečiju bolnicu.
 
Drugi udes dogodio se oko 18:45 časova u Kačićevoj ulici u Petrovaradinu, gde je u udesu povređen 25-ogodišnji mladić. On je zadobio kontuzione povrede grudnog koša, zbrinut je na licu mesta i Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
  • NS

    09.03.2018 09:09
    Udes u H. Ruvimovoj se desio pošto je desna traka uvek blokirana parkiranim vozilima, nastaju neverovatne kolone, podiže se nervoza i eto, sudar. A, ovi što blokiraju su samo stali na par minuta da kupe sendvič, cveće, kiflu... juče je bio zbog kupovine cveća kolaps ceo dan, ostalo je blato svuda, prelazilo se preko trotoara, ostale su rupe od kola na travnatim površinama, ulazi u zgradu za stanare su bili blokirani ceo dan. Lepa slika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika