Novosađanin poginuo, a šestoro povređeno u udesima kod Gložana i Obrovca

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko šest časova dogodila u Gložanu.
Novosađanin poginuo, a šestoro povređeno u udesima kod Gložana i Obrovca
Foto: 021.rs
Četrdesetdevetogodišnji Novosađanin koji je vozio "sitroen" od Novog Sada ka Bačkoj Palanci poginuo je u direktnom sudaru sa "pasatom", pošto je prešao u saobraćajnu traku za vozila iz suprotnog smera.
 
Vozač "pasata" i njegove dve saputnice, koji su sa područja Bačke Palanke, prevezeni su u Klinički centar Vojvodine, a telo poginulog preneto je u Zavod za sudsku medicinu, radi obdukcije.
 
Kako za 021 navode u Urgentnom centru, dve žene zadobile su teške povrede.
 
Uviđaj lica mesta obavili su javni tužilac i policija.
 
Takođe, u odvojenoj nezgodi koja se dogodila u približno vreme kod Obrovca, povređene su tri osobe. U Urgentnom centru navode za 021 da je reč o lakšim povredama.
  • RVosha

    12.03.2018 21:02
    smrdistan
    Pazi Stavru sto se naostrio .
  • Nervirach

    11.03.2018 14:27
    Stavro, dzubre si ti. A ja znam obe nastradale koje su isle na posao i ni krive ni duzne nastradale. Sta sa time? Traume za sve ucesnike a ne samo sa jedne strane. Za to te zabole? Mozda bi dugaciie da se kontrolisao? A putevi jesu takvi kao drzava. Svako kome je dobro u ovom mulju je krivac.
  • AntipatriJota

    11.03.2018 04:16
    @G

    da li ste vi Ajnstajn broj 2 ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika