Dva muškarca teško povređena u udesima na keju i Čeneju

Dva muškarca teško su povređena u udesima koji su se dogodili juče na Beogradskom keju i Čeneju.
Dva muškarca teško povređena u udesima na keju i Čeneju
Foto: 021.rs
Hitna pomoć je intervenisala oko 14 časova na Beogradskom keju, gde je teške povrede glave i ruke zadobio 57-godišnji motociklista. Nakon pružanja prve pomoći prevezen je u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.
 
Oko 22.30 časova dogodio se udes na Čeneju u kojem je teško povređen 28-godišnji mladić.
 
"U pitanju su teške povrede, politrauma. On je zbrinut i prevezen na reanimaciju Urgentnog centra", kaže za 021.rs doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći. 
 
Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se oko 15 časova u Sremskoj Kamenici, od Mišeluka ka Paragovu. Povređena su tri muškarca, koji su zadobili lakše povrede.
  • ljudi koji vam je?

    16.03.2018 10:06
    Ovaj na Čeneju je udario tako jako u kuću da je pukao zid. Tačnije u pitanju je kafana na ćošku u centru. Sreća pa nije još nekog ubio usput.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika