Nađeno telo žene u Dunavu kod Sremskih Karlovaca

Telo utopljene žene pronađeno je danas u Dunavu nizvodno od Sremskih Karlovaca, potvrđeno je za 021.rs u novosadskoj policiji.
Nađeno telo žene u Dunavu kod Sremskih Karlovaca
Foto: 021.rs
Telo je preneto na Institut za sudsku medicinu. Po nezvaničnim saznanjima, u vodi je bilo duže vreme i dok se ne završi obdukcija i uradi identifikacija, ne može se znati o kome je reč.
 
Beživotno telo je oko 15 časova pronašao jedan ribolovac.
 
Iako se to za sada ne može sa sigurnošću reći, sumnja se da se radi o Marijani Grahovac (40) za kojom se traga od kada je 23. februara pala sa Mosta slobode, odnosno postoji sumnja da je gurnuta. 
 
Podsećamo, Marijaninom suprugu Z.G. (46) u međuvremenu je sud odredio pritvor, nakon što je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je počinio ubistvo.
 
On je pre privođenja izjavio da je Marijana skočila u reku nakon što je izašla iz kola, a da je svemu prethodila svađa. Tužilaštvo sumnja da je on zapravo u naletu besa ženu gurnuo sa mosta 23. februara oko jedan čas posle ponoći.
 
Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, sumnja se da je on podigao ruku na svoju ženu u naletu ljubomore. Marijana Grahovac je bila profesorka likovnog u Osnovnoj školi "Miroslav Antić" u Futogu, a njen muž je profesor u Mašinskoj školi. Imaju ćerku od 11 godina.
  • Vojvosadjan

    22.03.2018 16:14
    Vidim ne možeš bez mene. Oćeš da te vodim na šećernu vunu i ringišpil? Dečače debilni.
  • Advokat

    22.03.2018 05:44
    Pre izvestaja instituta za sudsku medicinu da se javi i pojasni sveznajuci Vojvosadjanin.
    On sve zna. Sve ume. Sve razume.
    Ima samo jos jedan takav ali taj je odveo cerku Mil’cu u NYC u privatnu posetu u UN.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika