FOTO: Izgoreo "mercedes" na Sajmištu, oštećena još dva vozila

Automobil marke "mercedes" potpuno je izgoreo, a još dva su oštećena, u požaru koji je izbio sinoć oko jedan čas posle ponoći u Mičurinovoj ulici na Sajmištu.
FOTO: Izgoreo "mercedes" na Sajmištu, oštećena još dva vozila
Foto: 021
Izgoreo je "mercedes ML", a oštećeni su još "alfa romeo" i "ford", pa je pričinjena šteta znatna. Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, oni u ovom incidentu nisu intervenisali.
 
Požar je gasilo pet vatrogasaca, koji su na teren izašli sa dva vatrogasna vozila, naveli su u Vatrogasnoj brigadi za 021.rs. Kako nam je rečeno, u poslednje vreme imaju učestaliji broj intervencija zbog automobila u plamenu. 
 
Podsetimo da je u poslednjih nedelju dana u Novom Sadu potpuno izgorelo ili vatrom oštećeno šest automobila. Najpre su 29. marta, u Ulici Slobodana Bajića i na Temerinskom putu, izgoreli "reno klio" i "golf". Dva dana kasnije, u Ulici Branislava Nušića na Sajmištu izgoreo je automobil marke "jaguar".
 
  • Milanče

    03.04.2018 14:11
    Često sam vidjao taj jaguar tu zbog blizine igraonice u koju tu idem i pitao se koliko jedan treba da radi da priušti tako nešto. Hvala što ste mi otvorili oči. Čim je izgoreo u danu, u danu je za njega i zaradjeno :)
  • Bata

    03.04.2018 13:50
    Nije
    NEANDRTALAC 03.04.2018 • 08:26
    Da nije JEFTIN?

    Nije JEFTIN. Znam Jeftu. Jefta tera juga.
  • /

    03.04.2018 11:24
    /
    eto i jos kazu da je kriv tehnicki pregled

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika