Muškarac se obesio o Kaćki most

Muškarac srednjih godina obesio se jutros o Kaćki most.
Muškarac se obesio o Kaćki most
Foto: 021.rs
Kako je rečeno u Hitnoj pomoći za 021.rs, na teren su izašli oko 6.30 časova, ali su mogli samo da konstatuju smrt.
 
U ovoj nesreći intervenisala je i Vatrogasna brigada, koja je skinula telo nastradalog sa mosta. 
 
Kako saznaje reporter 021 na terenu, uviđaj je završen.
 
  • човек

    31.07.2019 03:29
    Кривите себе
    Знам да је стара објава али коментаришем ради сличне ситуације које се десила пре који дан у нс са једним човеком мојим бившим фризером... Нашли га обешеног у његовом салону. Страшно је то када верујете да онај ко себи одузме живот који му је Бог дао може да прође добро после тога...... Једно је бити убијен а сасвим друго је одузети себи ЖИВОТ. Увек кињите стање у држави и новац а о другим стварима не размишљате????? Да ли је неко био сам или се тако осећао ???? Људи су несхваћени и мисле да сами могу да решавају своје проблеме и када не успеју ето то се дешава. Зашто сте неверни јел идете некад у цркву ???? Јел читате Јеванђеље ???? То су страшне ствари шта ми себи радимо. Хранимо се западом и одбацујемо веру. Увек има разлога зашто нећемо да идемо у цркву. Да нас више иде у Цркву и да је подржавамо она би се и ширила више. Тужно је што наша Црква није толико распрострањена баш јер је 99% народа неверно.....Није лако народу Боже опрости им
  • ana

    05.04.2018 12:55
    Ne pise starosna dob
    Samoubistvo je opravdano jedino ako je to laksi put za odlazak na onaj svet kad je smrt već neizbezna onda, nije na odmet, ali zbog svakonevice ne vredi, nemojte :(.
    Sumjam u svako samoubistvo.
  • sumnjA

    05.04.2018 12:40
    kako znaju da ga nije neko obesio ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika