Žena teško povređena na Detelinari, "buba" se prevrnula kod GSP-a

Jedna 75-godišnja žena povređena je oko 15.30 časova u Rumenačkoj ulici na Detelinari, dok su dva mladića zadobila lakše povrede posle prevrtanja automobila na Futoškom putu kod garaže Gradskog saobraćajnog preduzeća.
Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, starija pešakinja je pod sumnjom na teške povrede glave i kontuzione povrede grudnog koša prevezena u Urgentni centar.
 
Ekipa Hitne pomoći intervenisala je danas oko 15 časova zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na Futoškom putu kod GSP-a, gde je došlo do prevrtanja crnog "folksvagena". 
 
U udesu su lakše povređeni mladići od 17 i 18 godina. Oni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni na Dečju hirurgiju, odnosno u Urgentni centar na dalje lečenje.
 
Zbog ove saobraćajke na teren su izašli i vatrogasci, a saobraćaj u ovom delu grada je bio usporen zbog uviđaja.
  • Iliiy

    12.04.2018 17:58
    @Ivan

    Da li ste ljuti ?
  • Nervirach

    11.04.2018 15:44
    Molio bih uvredjene da obrazlazu primerima kojim tvrde suprotno.
  • Napoleon

    10.04.2018 22:59
    Klinci za volanom bez starijeg lica u vozilu ali je bitno da policija najavljuje kontrole..koje kontrole ljudi? I da, onaj holandjanin nimalo nije pogresio i preterao, sta god mi mislili o njemu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika