Mesec dana pritvora Novosađanki koja je napala nevenčanog supruga sekirom

Novosađanki L. N. (43), osumnjičenoj za pokušaj ubistva D. D. (51), juče je posle saslušanja u novosadskom Višem javnom tužilaštvu određen pritvor do 30 dana.
Mesec dana pritvora Novosađanki koja je napala nevenčanog supruga sekirom
Foto: Pixabay
Ona je u tužilaštvu iznela svoju odbranu.
 
L.N. se sumnjiči da je u kući u Jesenjinovoj na Adicama, u noći između petka i subote oko ponoći, tupim delom sekire udarila nevenčanog supruga po glavi i nanela mu teške povrede, zbog kojih je završio u Urgentnom centru. 
 
Njegovo stanje je stabilno i nalazi se van životne opasnosti, ali je pod stalnim nadzorom lekara, zato što je reč o ozbiljnim povredama.
 
Nezvanično, incidentu je prethodila oštra svađa između partnera.
  • Мунгос

    16.04.2018 09:05
    Родна равноправност на делу.
  • F F-F

    16.04.2018 08:50
    R
    Sklanjaj ovu vest, nasilji se dešava samo nad ženama, a ako se ipak desilo-mora da je zaslužio!
  • Ns 49

    16.04.2018 08:47
    Kažem mojoj ženi šta je jedna uradila a ona veli da je imala pravo a ne zna ni šta je upitanju. Muški čuvaja te se umeju one i da udare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika