Devetoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini

Pet muškaraca je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 16.30 časova na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kać.
Devetoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
"Povređeno je pet muškaraca starosti 33, 37, 42, 44 i 55 godina. Oni su zadobili lakše kontuzione povrede i prevezeni su Urgentni centar", kaže za 021.rs doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći.
 
Ranije tokom dana dogodila su se još dva udesa u kojima su povređene četiri žene.
 
Hitna pomoć je najpre intervenisala oko 10 časova na Iriškom putu, gde su povređene tri žene starosti 47, 48 i 64 godine. One su zadobile naizgled lakše kontuzione povrede grudnog koša i glave.
 
Nešto kasnije, oko 11 časova, na uglu ulica Ilije Birčanina i Hadži Ruvimove na Detelinari povređena je 57-godišnja pešakinja, koja je zadobila lakšu povredu grudnog koša i noge.
 
Povređeni su prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.
  • Koagulant

    17.04.2018 08:59
    Super vozaci. Ovde treba ukinuti kola jer bolesnika ima previse.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika