Ponovo nezgoda na opasnoj raskrsnici u Novom Sadu

Tri osobe su lakše povređene u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Ponovo nezgoda na opasnoj raskrsnici u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Ekipe Hitne pomoći intervenisale su oko sedam časova na uglu Temerinske i Venizelosove ulice, gde su povređene dve osobe.
 
Lakše povrede glave zadobila je 42-ogodišnja žena, koja je nakon ukazane prve pomoći prevezena u Urgentni centar. Muškarac star 51 godinu pregledan je i zbrinut na licu mesta.
 
Oko 7.30 časova na raskrsnici ulica Stevana Musića, Zorana Đinđića i Bulevara cara Lazara, kod Univerzitetskog kampusa, lakše povrede glave i noge je zadobila 54-ogodišnja žena. Ona je prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
 
O tome da je ova raskrsnica opasna, kako za pešake, tako i za vozače, 021.rs je nekoliko puta pisao. Pre tri meseca je u udesu povređena dvogodišnja devojčica. Rešenje za ovu raskrsnicu se, za sada, ne nazire, a više o tome čitajte OVDE.
  • crveno zuto zeleno

    22.04.2018 23:30
    Na raskrsnici smrti kod fakulteta jedino semafori mogu da pomognu i kamera koja snima
  • anabela

    22.04.2018 10:42
    raskrsnica kod fakulteta
    U čemu je problem, neka postave ležeće policajce ispred raskrsnice od Keja ! Ima ih toliko po gradu pa neka ih postave i ovde i to duple!
  • Saobraćaj

    22.04.2018 10:19
    Čeka se da bude više žrtava u mesec dana i da neki entuzijasti krenu u šetnju pa se onda napravi neko srećno rešenje. Do tad, saobraćajna kultura nam je na niskim granama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika