FOTO: Masovna kafanska tuča na Trgu mladenaca, intervenisale hitna pomoć i policija

Nekoliko osoba potuklo se nešto pre 10 časova na Trgu mladenaca ispred pivnice "Kod crnog bika", saznaje 021.rs.
FOTO: Masovna kafanska tuča na Trgu mladenaca, intervenisale hitna pomoć i policija
Foto: 021.rs

U ovoj masovnoj tuči jedna osoba je povređena, a nekoliko njih je privela policija.

"Oko 10 časova, naša lekarska ekipa intervenisala je na poziv policije na Trgu mladenaca. Na licu mesta zatekli smo 38-godišnjeg muškarca koji je imao povrede glave. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku", kaže doktorka Mirjana Bursać za 021.rs.

Svedoci pričaju da se grupa od nekoliko muškaraca i navodno bar jedne žene potukla u pivnici, a sukob su zatim nastavili i ispred, na samom Trgu, naočigled prolaznika.

"Video sam dvojicu-trojicu kako su tukli jednog koji je bio na zemlji, dok nije naišla policija i razdvojila ih. Kada su policajci došli, ostali su pobegli u pivnicu i zatvorili vrata, tako da su policajci razvalili ulaz i potom ih izveli i prebacili u maricu", ispričao je jedan od očevidaca za 021.rs.

Svi učesnici u tuči su, prema navodima svedoka, starosti od oko 40 godina, pri čemu ih zaposleni u lokalnim prodavnicama znaju iz viđenja, kao redovne goste u ovoj pivnici.

Iz policije za sada nije bilo zvaničnih informacija o ovoj tuči. 

Inače, Trg mladenaca je izuzetno prometna lokacija u Novom Sadu, prepun je srednjoškolaca iz obližnje Ekonomske škole, a tu ili u neposrednjoj blizini nalaze se i sedište Lige socijaldemokrata Vojvodine, Matičarski ured, Pošta, Katastar, četiri banke, Narodna banka Srbije, itd.

  • Sever Srbije

    22.04.2018 18:32
    Liga pored, dobro da su komsije i lokali preziveli tolke godine tamo uz njih separatistice!
  • Amer

    22.04.2018 17:50
    @statistika
    Ti derane, kan'da nisi bio u Americi.
    Mala smo maca po kriminalu za njih.
    Bukvalno si smešan sa svojim zaključkom, jer su nam ulice (pre)bezbedne za američke standarde.
  • /

    22.04.2018 10:15
    /
    @ah
    jestel vi nesto srditi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika