Auto oborio osmogodišnjaka na biciklu na Klisi

Osmogodišnji dečak koji je vozio bicikl teže je povređen u nezgodi koja se nešto posle 13 časova dogodila u Povrtarskoj 59, na Klisi.
Auto oborio osmogodišnjaka na biciklu na Klisi
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći dr Mirjana Bursać kaže za 021.rs da je dečak zadobio teže povrede glave i da ga je lekarska ekipa prebacila na Hiruško prijemno odeljenje Dečije bolnice.

Nezgoda se dogodila, kako su naveli svedoci, kada je automobil Pežo 207 uradio dečaka koji je vozio bicikl na ulici. O silini udara govori to što je napukla šoferšajbna na automobilu, dok je desetak metara dalje pored puta ostao bicikl kao i tragovi krvi povređenog deteta.

Saobraćajna policija je obavila uviđaj.

  • Mrki

    22.04.2018 21:12
    Komsija
    Gde je dotrcala detetova mama? Na raskrsnicu gde je dete izletelo? Kako svi pricaju da je vozac pricao na mobilni kad nema svedoka ni jednog. Koji to svi pricaju? Mislis na spinovanje prica i rekla kazala?! Ajd da se malo bavimo cinjenicama. Samo da deckic bude dobro a vi ispijajte kafe i tracajte i dalje.
  • Komšija

    22.04.2018 14:08
    Gospođa je jurila
    Nije ga čuvala nikakva baba,majka mu je bila na ulici i odma dotrčala do njega,a dečak je sada u stabilnom stanju,ali operisan koliko znam.Samo da ozdravi.A mnogi pričaju da je gospođa pričala na telefon.Žena kija je vozila kočila nije jer nema tragova.
  • Komsa

    22.04.2018 10:00
    Moje dete je bilo na putu za skolu kada je zaculo sirenu a potom su videli dete kako leti u vazduhu. Zena koja je vozila sivog pezoa se nije zaustavila nego je nastavila a tek kada je stariji bracni par poceo da vice prema njoj se okrenula i zaustavila. U momentu dok je prolazila pored dece jasno su videli kako drzi mobilni telefon. Obisli smo mesto nesrece i zaista nema nikakvih tragiva kocenja. Po komsiluku se prica da je baba cuvala malog i da je decak iskoristio momenat te bez njenog znanja seo na bicikli. Vrtic i skola su u blizini ali slabo ima lezecih policajaca. Po posledniim vestima decak se i dalje nalazi u veoma teskom stanju, lekari se bore za njegov zivot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika