Ukradeno zlato prodavali u Novom Sadu i Odžacima

Novosadska policija podnela je krivične prijave protiv petoro odgovornih lica ili zaposlenih u zlatarama, zbog krivičnog dela prikrivanja, kupujući nakit koji potiče iz krivičnih dela.
Ukradeno zlato prodavali u Novom Sadu i Odžacima
Foto: Pixabay
Istražujući slučajeve tzv. drskih krađa, odnosno otimanja zlatnog nakita Novosađankama, policija je došla do saznanja da se ukradeno zlato prodaje u pojedinim zlatarama u Novom Sadu i Odžacima.
 
Pretresom zlatara, po nalogu suda, pronađeni su predmeti za koje se sumnja da potiču od krađa, kao i oko 20 kilograma zlata i srebra za koje vlasnici nisu posedovali odgovarajuću dokumentaciju.
 
Nakit je, uz potvrdu, oduzet radi kontrole zakonitosti nabavke i prodaje.
  • Naivko

    21.04.2018 11:52
    zrno po zrno
    Nije moguce,pa to su sve poznati zlatarai.Sve proizvode svoji rukama,jedino sto od potrebnog alata, imaju samo malu vagu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika