Četvoro povređenih u udesima u Novom Sadu

Četiri osobe povređene su u tri udesa koja su se proteklog dana dogodila na ulicama Novog Sada i prigradskih naselja.
Četvoro povređenih u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, lakše povrede zadobio je 41-ogodišnji muškarac u nezgodi koja se u 10:10 časova dogodila na Bulevaru oslobođenja. Muškarac je zbrinut i prevezen u Urgentni centar.
 
U nezgodi koja se oko 12:30 časova dogodila u Veterniku teže je povređen 28-ogodišnji muškarac. Zadobio je povrede stomaka, a u svesnom stanju je prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.
 
Dvoje je povređeno u udesu koji se oko 19 časova dogodio u Stražilovskoj ulici. Kako dodaje dr Bursać, 36-ogodišnji muškarac povređen je lakše, kao i 37-ogodišnja žena, a oboje su zbrinuti i prevezeni na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.
  • Taxista

    27.04.2018 08:30
    @Vlado Mirkov
    Grešiš prijatelju. U svemu. Prvo, taksisti stoje tamo gde stranke zahtevaju. Drugo, pešaci prelaze put i pre "nego što se uvere da mogu bezbedno da izvedu radnju prelaska kolovoza". Treće, policije ima više nego "u Bejrutu". Četvrto, zašto ti, tolerantan, ne sačekaš da se taksista pomeri, pešaci deca i starci pređu... itd? Mnogo si kritičan za malo poznavanja prilika saobraćaja u gradu.
  • Vlado Mirkov

    26.04.2018 07:56
    Iriski 32
    Dodjes iz Slovenije u Novi Sad i provozas se 20 minuta...neodgovorno niko ama od 20 automobila brojao sam niko nije stao na 8 pesackih prelaza deci starijim i zenama...vozim dalje prema gradu taxisti stanu gde god im pukne divljaci prolaze 100 na sat i kad im kazes i upozoris pocne mentalitet nasilja psovanja sve dok ne pogledaju tablicu Ljubljana ajoj onda se pokaze na nacionalnoj bazi divljizam i nekultura...i ko je kriv? mama tata drzava? ne gene i mentalitet nemoze popraviti ni najveca kazna. I zato ginu dijeca svaki dan zbog ovakvih divljaka a Policija da ima neko inteligentan u njihovim redovima mijenjali bi pozicije radara i kontrole redovno svaki put na drugom novom mestu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika