Osumnjičeni za ubistvo supruge na Mostu slobode pušten iz pritvora

Z.G. (45), koji se sumnjiči da je ubio svoju suprugu Marijanu Grahovac (40), gurnuvši je s Mosta slobode, pušten je da se brani sa slobode.
Osumnjičeni za ubistvo supruge na Mostu slobode pušten iz pritvora
Foto: 021
Njemu je pritvor ukinut rešenjem od 16. aprila i pušten je da se brani sa slobode. Pritvor je, kako je objašnjeno u Višem sudu u Novom Sadu, ukinut jer su saslušani svi svedoci i sud je našao da nema drugih razloga da on i dalje bude u pritvoru, tako da će se u nastavku postupka braniti sa slobode. Postupak, kako je objašnjeno, i dalje traje.
 
Podsećamo, Z.G. se sumnjiči da je u noći između 23. i 24. februara počinio ubistvo. On je pre privođenja izjavio da je njegova supruga skočila u reku pošto je izašla iz kola, a da je svemu prethodila svađa. Međutim, postoji sumnja da je osumnjičeni zapravo u naletu besa ženu gurnuo s mosta. 
 
Istraga će dalje utvrditi okolnosti pod kojima se događaj odigrao.
 
Telo stradale Marijane posle gotovo mesec dana u Dunavu kod Krčedinske ade pronašao je ribar. Rezultati obdukcije nisu pokazali da je Marijana imala povrede po telu, a kao uzrok smrti u izveštaju je navedeno utapanje. 
  • rade

    04.05.2018 11:03
    Opet nas je ova nazadna vlast pokrala...
  • Lola

    30.04.2018 07:55
    Sumnja
    Ako je gurnuo preko ograde,naravno da nema povrede. Mora da je neka kamera iz okoline snimila most .
    Znači,da u gradu nema uopšte kamera i da nam je neko maznuo pare na račun toga.
    NS nebezbedan grad.
  • ja

    30.04.2018 06:47
    Klasičan primer neodgovornosti i neprofesionalnosti rada policije, tužilaštva i suda. Sve te radnje, odnosno saslušanja, su mogli nesmetano obaviti da je svo vreme osumnjičeni bio na slobodi,branio se sa slobode, kako se to radi u civilizovanim zemljama,uredjenim društvima, medjutim nisu...glupost, sujeta, relikt prošlih vremena, iskreno ne znam šta je razlog. Samo znam, da su mislili u interesu nesrečnog deteta, koje je tragično izgubilo majku, itekako bii postupili na takav način.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika