Hapšenja u Novom Sadu, pijani tukli svoje supruge i pretili im smrću

Novosadska policija uhapsila je nekoliko osumnjičenih za nasilje u porodici.
Hapšenja u Novom Sadu, pijani tukli svoje supruge i pretili im smrću
Foto: 021.rs
D. T. (40) uhapšen je zbog sumnje da je pijan vređao svoju surpugu i njihovu maloletnu ćerku, nakon čega je na njih gurnuo sto. Zatim je suprugu gađao stolicom, usled čega je ona zadobila povrede.
 
Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
 
Takođe, Izraelac R. D. V. Z. (45) uhapšen je zbog sumnje da je pijan supruzi pretio da će je ubiti i da će zapaliti stan. Priveden je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu. 
 
M. L. (39) uhapšen je zbog sumnje da je vidno pijan došao kući sa trubačima, nakon čega je počeo da vređa ukućane. Zatim je pretio svojoj majci da će je ubiti i nasrnuo na nju, zadavši joj više udaraca otvorenom šakom u predelu lica i glave.
 
Žena je tom prilikom zadobila teške telesne povrede u vidu pucanja bubne opne levog uha.
 
Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu. 
 
R. B. (31) uhapšen je zbog sumnje da je pijan zadao svom ocu više udaraca zatvorenom šakom po licu. 
 
Priveden je tužilaštvu.
 
G. O. (38) uhapšen je zbog prekršene mere zabrane prilaska i komuniciranja koju mu je odredio Osnovni sud u Novom Sadu zbog nasilja nad svojim bratom.
 
Osumnjičeni je priveden sudiji za prekršaje u Novom Sadu.
  • Feat Sejdić

    09.05.2018 16:33
    Trubači
    Najjači mi je ovaj što je sa trubačima došao pa počeo da preti i bije majku... xexexe,ne mogu da se ne nasmejem dok zamišljam scene ali tužna je i tema i svakodnevnica otkad ovakve stvari više nikoga ne iznenadjuju!
  • Tea

    09.05.2018 14:41
    Milan
    Onog dana kada se JEDNA žena bude tako ponašala.U Srbiji nema žene koja bi se usudila da se suprotstavi suprugu.Bilo bi dobro da ste objavili fotografije nasilnika,da sutra znam od koga da se sklanjam,možda mi je to sused.
  • @Milan

    09.05.2018 14:40
    Pa objavice cim se desi. Za sad muskarci kokaju svoje zene naveliko (ponekad usput odvale i majku, nekad decu, a nekad i druge muskarce) pa se te informacije i dostavljaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika