Novosadska policija uhapsila dvojicu zbog marihaune, pečuraka i heroina

Novosadska policija u dve odvojene akcije uhapsila je dvojicu zbog trgovine drogom.
Novosadska policija uhapsila dvojicu zbog marihaune, pečuraka i heroina
Foto: 021.rs
U prvoj akciji uhapšen je 28-ogodišnji V.S. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija pronađen je oko 32 grama marihuane, 8,5 grama haluciogenih pečurki i 2,7 grama semenki kanabisa. 
                                  
U drugoj akciji uhapšen je 29-ogodišnji Ž.B. Pretresom stana i drugih prostorija pronađena su 54 paketića sa 11,6 grama heroina. 
  • hm

    10.05.2018 19:34
    Krajnje je vreme da se menjaju zakoni o kanabisu. Za koga da glasam?
  • Vlada

    10.05.2018 15:27
    Masovni bojkot i animozitet prema svim političarima, policijskih 'stručnjacima' i 'lekarima' koji blokiraju legalizaciju kanabisa i psilociba. Kada ljude koji se bave tim stvarima shvatite kao svoje otvorene neprijatelje koji aktivno rade na tome da vam upropaste život i tako počnete da se ponašate, da vidiš kako će se zavući u svoje mišje rupe.
  • VladaN

    10.05.2018 14:45
    nulta tolerancija.
    Svaki dan po jedan-dvpjica,350-700 dilera godišnje. E sada još kada bi i majmune koji nabavljaju to smece i angažuju tu boraniju i voze neka besna kola i izigravaju budale pokupila polixija,a može u danu posto ih sve zna bilo bi mira. Ovako Debil čine izigravaju moć a pošteni policajci ne mogu da urade svoj posao i počiste olos od dilera,zelenasa i reketasa sa ulica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika