Osmogodišnja devojčica povređena u udesu na Grbavici

Osmogodišnja devojčica povređena je u udesu koji se dogodio juče oko 16.20 časova na uglu ulica Miše Dimitrijevića i Braće Ribnikar na Grbavici.
Osmogodišnja devojčica povređena u udesu na Grbavici
Foto: 021.rs
Ona je sa lakšim povredama prevezena u Dečiju bolnicu, rečeno je za 021.rs u Hitnoj pomoći.
 
Nešto kasnije, oko 22 časa na uglu Fruškogorske i Narodnog fronta na Limanu, usled pada sa bicikla, povređen je 22-ogodišnji momak. Zbog povrede kolena prevezen je u Urgentni centar na dalji pregled.
 
Sinoć oko dva sata iza ponoći, kod Vile Moskva u Veterniku, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen 55-ogodišnji muškarac i 19-ogodišnji mladić. Njima je ostavljen uput da se jave u Urgentni centar ukoliko osete tegobe.
  • GOLE

    26.05.2018 18:23
    koliko sam shvatila,nezgoda se dogodila na prelazu gde postoji semafor
  • @Znuff

    25.05.2018 11:13
    Ma dokle vise semafora, smeafori sluze za regulisanje teskih raskrsnica, teskih motornim vozilima, a ne pesacima. Za pesake je dovoljan pesacki prelaz, uz bolju obelezenost (jasnu svezu farbu i neki znak drugaciji od svih drugih - secam se u Engleskoj su to prugasti stubovi sa velikim zutim kuglama na vrhu ili tako nesto), i vrebanje policije i nemilosrdno kaznjavanje onih koji ne staju. Malopre sam stala u levoj traci na Bulevaru Evrope zeni, a desnom jure dva idiota, ja stojim, zena ne krece jer je prepadnuta, a dva idiota koja su me videla sa vise od pola kilometra da sam stala pred prelazom, sto znaci da ima pesaka i ako ih ne vide, opusteno projurili bar 70 na sat gde je 50 i gde su se morali ukopati u mestu. Nema dovoljno velike kazne za tu bahatost.
  • grbavi

    25.05.2018 11:07
    taj ko je posadio tu zivu ogradu trebao bi krivichno da odgovara zbog ne bezbednosti saobracaja. Da li ste vi to videli igde u svetu ili je to samo novosadski specijalitet. postavljena je prepreka od koje vozači nisu u stanju da primete da li neko prelazi put na pešačkom sa drug strane kolovoza jedino da se zaustave izadju iz auta provere pa tek onda nastave dalje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika