FOTO: Da li vas je prevario ovaj muškarac iz Subotice?

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv N. M. (24) iz Subotice, osumnjičenog za više krivičnih dela krađa, teška krađa i prevara.
Sumnja se da je, predstavljajući se kao komšija i pod lažnim izgovorima, pozajmljivao, krao ili otimao novac od stanara stambenih zgrada u širem centru grada.
 
Policija poziva građane koji prepoznaju N. M. kao učinioca krivičnih dela kojima su oštećeni, a nisu ih prijavili, da to učine pozivom na broj telefona: 021/451-125 ili lično, u Policijskoj ispostavi Stari grad, Radnička 32.
  • Roćko

    29.05.2018 12:42
    Ne, mene je pre 25 godina orobio jedan bankar iz Požarevca, a danas me potkrada jedan vođa navijača iz Beograda...
  • Novosadjanin

    25.05.2018 23:16
    Izgubljen slucaj
    Bio je kod mene u zgradi na Bulevaru... Nazalost zbog ovakvih prevaranata sutra necemo moci verovati i pomoci onima kojima je pomoc stvarno potrebna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika