Osamnaestogodišnjak, pijan i bez vozačke naleteo na okupljene na Mišeluku

Tri osobe su lakše povređene kada je osamnaestogodišnjak pod dejstvom alkohola u petak uveče uleteo na improvizovano parkiralište na Mišeluku, popularnom okupljalištu ljubitelja automobila i motora.
Blic piše da mladić nije imao vozačku dozvolu i da je uhapšen na licu mesta. Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozio sa 1,41 promila alkohola u krvi.
 
On je, kada je izgubio kontrolu, svojim vozilom udario u dva automobila. Trojica mladića su stajala pored parkiranih kola i njih su udarili automobili koji su se odbili, nakon što se osamnaestogodišnjak zakucao u prvi auto.
 
Jedan od očevidaca objavio je snimak nezgode koji je slučajno uhvatio kamerom telefona. 
 
Na delu okretnice gde se okupljaju ljubitelji automobila inače nema saobraćaja.
  • Gladius et anus

    28.05.2018 12:12
    Za nevin u onome
    Нисам духовит, само сам забринут да не останемо и без паркинга на Мишелуку... Ипак, то је место где су небројене припаднице лепшег пола доживеле истинске тренутке среће у својим суморним животима...
  • nevin u onome

    28.05.2018 10:03
    @Gladius et anus 28.05.2018 • 07:16
    Maximus

    Nema sta pravi si sampion duhovitosti.
  • /

    28.05.2018 09:21
    /
    drugi mediji su o ovom pisali ranije.
    sta ne stima u biografijama prisutnih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika