Dečak oboren s bicikla na Sentandrejskom putu

Četiri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nezgode proteklog dana.
Dečak oboren s bicikla na Sentandrejskom putu
Foto: 021.rs

Doktorka Hitne pomoći Sanja Beljin kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala u 18:06 časova na uglu Sentandrejskog puta i Otokara Keršovanija, gde je oboren 15-ogodišnji biciklista.

Dečak je zadobio kontuzione povrede i prebačen je u Dečiju bolnicu.

Druga nezgoda se dogodila u 19:23 časova na uglu Šarplaninske i Petefi Šandora, kada su lakše povređene tri osobe: mladić star 19 godina, devojka stara 20 godina i žena stara 38 godina. Svo troje povređenih su prebačeni u Urgentni centar.

  • Slana bara

    01.06.2018 18:38
    @Novosadjan
    Gde piše da je vozio kolovozom? Piše samo da se nezgoda dogodila na uglu Otokara Keršovanija i Sentandrejskog puta.

    Ta raskrsnica je na na 300–500 metara od osnovne škole, vrtića, mesne zajednice, ambulante, sportskog centra i bazena tako da dosta pešaka i biciklista prelazi Sentandrejski put, a među njima je i dosta đaka.
  • biciklistiška

    01.06.2018 12:25
    strategija
    saobraćaj u gradu je jeziv, ni na biciklističkoj stazi nisi bezbedan, klinci voze samoubilački i nenormalno! biciklističke staze su postale noćna mora biciklistima iz 101 razloga: jer su pešačke staze pešacima iz ko zna kog razloga nedovoljne ili neadekvatne, pa roditelji vozaju decu u kolicima da im se bebe, razumljivo, ne truckaju na popločanim stazama, jer im deca od 2-3 godine koriste iste puteve za vožnju dok se oni bave svojim telefonima, a ti dok voziš moraš da misliš gde će to dete i pitaš se zašto ga roditelj ne nadzire; jer dostavna vozila komotno vrše snabdevanje prodavnica sa istih; jer ih posedaju limuzinaši u nedostatku parking mesta;jer ih s punim pravom koriste zaljubljenici raznih slomivrata, od skejta, rolera individualno/kolektivno; pa sakupljači sekundarnih sirovina koji uredno/bez problema celu stazu zauzmu/prepreče dok traje inventar kontejnera;i ovi što održavaju infrastrukturu koji ni ne obeleže mesto radova; vozim bicikl preko 40 godina i nikad ubistvenije nije bilo voziti se po pokrpljenim biciklističkim stazama i nedokrpljenim gradskim putevima; posebna su priča oni koji danas ovde "grade" i "saniraju havarije", i koji sve to ne vide, zarad sopstvenog ćara koji imaju od visokogradnje i "investicija" pa uzurpiraju i staze i puteve i ko zna šta sve ne; pogledajte samo na šta liči deo kod "Kraljevog parka" mesecima unazad i pod obavezno "Promenadu", to beskrupulozno vršljanje po gradu lovijanovića;građani već jednom treba da im pokažu šta o njima misle
  • Novosadjan

    01.06.2018 10:18
    Sta klinac od 15 godina radi na tom putu biciklom lepo su ga vaspitali ili ga poslali da zaradi odstetu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika