Troje povređeno u udesima na ulicama Novog Sada

Tri osobe povređene su u tri udesa koja su se proteklog dana dogodila na ulicama Novog Sada i prigradskih naselja.
Troje povređeno u udesima na ulicama Novog Sada
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 35-ogodišnji biciklista zadobio je lakše povrede kuka i skočnog zgloba u nezgodi koja se u 6:45 časova dogodila na Bulevaru oslobođenja. Zbrinut je i prevezen u Urgentni centar.
 
Hitna pomoć intervenisala je i oko 12:45 časova, kada je na Bulevaru Jaše Tomića lakše kontuzione povrede lakta i kuka zadobio 68-ogodišnji motociklista. Zbrinut je i takođe prevezen u Urgentni centar.
 
Povrede glave i ruke, takođe lakše, zadobio je 33-ogodišnji muškarac u udesu koji se jutros oko pet časova dogodio u Paragovu. Lekarska ekipa zbrinula ga je i prevezla na dalju dijagnostiku u Urgentni centar, dodaje dr Bursać.
  • zgrožen

    07.06.2018 09:58
    Vozači kad skreću desno ne gledaju na biciklističku stazu. Treba ukinuti uslovno desno i manje će nas gaziti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika