Beživotno telo muškarca pronađeno na terenima Sajmišta

Beživotno telo muškarca pronađeno je jutros na sportskim terenima Sajmište.
Beživotno telo muškarca pronađeno na terenima Sajmišta
Foto: 021.rs
Telo je oko 9:45h pronađeno u žbunju između fudbalskog i teniskih terena. 
 
Kako je za 021.rs rečeno u Hitnoj pomoći, preminuli muškarac ima između 30 i 40 godina, a njihova ekipa je mogla samo da konstatuje smrt.
 
Policija je obavila uviđaj, a prema nezvaničnim informacijama, uzrok smrti je predoziranje drogom.
  • Novosadjanka

    13.06.2018 01:18
    Tragedija je da na ovaj nacin skonca zivot nekada najperspektivniji hokejas u NS... Neka mu dusa pronadje mir...
  • Goran

    10.06.2018 13:16
    Lupate gluposti
    Svi ste pametni a niko ne zna kakav je problem sa drogom a kada u porodici ga imaju onda vise ne osudjuju druge.a nasa glupava vlast umesto da pozae tim ljudima oni ih za kvoter salju 3 god u zatvor gde jos vise polude i naprave kontraefekat samo.kao prvo da drzava nista ne radi vidi se po cenama droge.iste su vec 26 godina.oni hapse kupce a dileri rade za policiju i to se javno zna..drzava je uvek kriva.ko ce njega da zaposli?? .unisti ti drzava zivot bukvalno.ima toliko ok momaka na metadonu normalnih,sposobnih da nadju posao,ozene se i dobiju svrhu i volju u zivotu da bih se skinuli sa svega.ali ne drzava to kaznjava a kada aca lukas,soraja,starlete,advokati smrcu i zuto i belo onda moze .sto se oni razlikuju od ovih sto nemaju novac.?? Sinan sakic,sin mu i mnogi mogu javno da se bodu,smrcu .oni mogu oni su gospoda.strasno poremecena drzava.
  • грађанин

    10.06.2018 08:01
    Црна дрога из'еде ми јарана.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika