Dvoje povređenih u udesima, Hitna pomoć intervenisala i zbog opekotina

Dve osobe povređene su u udesima, dok je jedna osoba zadobila opekotine u požaru koji se u toku jučerašnjeg dana dogodio u Novom Sadu.
Dvoje povređenih u udesima, Hitna pomoć intervenisala i zbog opekotina
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 71-ogodišnja žena lakše je povređena u udesu koji se oko 11:30 časova dogodio na uglu Subotičke i Futoškog puta. Zadobila je kontuzione povrede, zbrinuta je na licu mesta, a potom prevezena u Urgentni centar.
 
Nešto kasnije, oko 19 časova, 71-ogodišnja biciklistkinja povređena je u udesu koji se dogodio na Bulevaru Evrope, kod Zonedove zgrade. Zadobila je lakše kontuzione povrede, a nakon zbrinjavanja je prevezena u Urgentni centar.
 
Na poziv vatrogasaca, hitna pomoć je intervenisala oko 16:30 časova u Ulici Anice Savić Rebac. Muškarac star 83 godine zadobio je opekotine na obe ruke, zbrinut je i prevezen u Urgentni centar. Detalji požara nisu poznati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika