Fudbalski sudija Obradović pušten iz pritvora na Klisi

Fudbalski sudija Srđan Obradović, uhapšen pod sumnjom da je zloupotrebio položaj, juče kasno popodne pušten je iz pritvora na Klisi.
Fudbalski sudija Obradović pušten iz pritvora na Klisi
Foto: 021.rs
Arbitrov branilac, advokat Goran Karadarević, potvrdio je "Novostima" da je njegovom klijentu ukinut pritvor i da će se u daljem postupku braniti sa slobode.
 
Obradović je priveden zbog sumnjivog penala koji je dosudio na utakmici između subotičkog Spartaka i niškog Radničkog. 
 
Kako pišu "Novosti", u dosadašnjoj istrazi koja se vodi u Posebnom odeljenju za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, saslušani su svi svedoci, tako da su prestali razlozi za Obradovićev dalji ostanak u pritvoru.  Pored toga, pregledan je i snimak utakmice koja je prenošena na televiziji, a koji se takođe nalazi u sudskim spisima. 
 
Obradović se tereti da je na meču između Spartaka iz Subotice i niškog Radničkog, odigranom 13. maja u Subotici, zloupotrebio službeni položaj. Ta zloupotreba se, kako saznaju "Novosti", ogleda u tome što je svirao penal za domaću ekipu i na taj način, kako se sumnja, subotičkom prvoligašu pribavio korist, odnosno bodove. 
 
Sam Obradović je na saslušanju u Tužilaštvu tvrdio da mu pre meča niko niko nije govorio kako treba da sudi, i da smatra da je njegova odluka bila ispravna.
  • ALUMNI

    12.06.2018 14:23
    A KAD SUDI KOMUNJARAMA
    onda je dobar. Blizanci, nakaze ste bili i ostali.......
  • bogi

    12.06.2018 14:00
    pa naravno da su ga pustili vrana vrani oči ne vadi .
  • Nella

    12.06.2018 13:54
    Da kompletiramo
    U prvim izveštajima posle utakmice je stajalo da je dotični član uprave jedne "kockarske kuće", i da se i ranije "bavio" nameštanjem rezultata i klađenja...
    Da se ne zaboravi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika