Dečak povređen u udesu na Podbari

Dvojica pešaka, dečak i starac, kao i biciklista, povređeni su u četvrtak u saobraćajnim nezgodama.
Dečak povređen u udesu na Podbari
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći, dr Mirjana Bursać kaže za 021.rs da su sve tri osobe zadobile lakše povrede.

Osmogodišnji dečak je povređen oko 16:10h u Ulici Đorđa Rajkovića. On je zadobio lakše povrede glave i ruke i prebačen je u Dečiju bolnicu na dodatne preglede.

Samo nekoliko minuta kasnije, oko 16:15h, na Bulevaru oslobođenja povređen je još jedan pešak, 79-ogodišnji muškarac. On je zadobio lakše kontuzione povrede i prebačen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je zbog udesa intervenisala i tokom noći, nešto posle 1 sat, na uglu ulica Đure Jakšića i Jovana Subotića, kada je povređen biciklista, mladić star 24 godine. On je zadobio lakše povrede glave i ramena i prebačen je u Urgentni centar.

  • Nebitno

    15.06.2018 13:02
    Nevidljive zebre
    Mozda nema direktne veze sa tekstom i dogadjajem, ali na Podbari nijedan pesacki prelaz nije adekvatno obelezen. Ko nije iz NS ili ne prolazi tuda cesto, uopste ne staje jer ne vidi zebru. Nemamo farbe!?
  • salajčan

    15.06.2018 12:50
    Izadji bezbedno iz Karadjordjeve u Radičevićevu, levo. Kome je palo na pamet da Radičevićevu ulicu pretvori u dvosmernu? Em uska, em uz sam ćošak postavljen parking. Nekoliko saobraćajki samo za mesec dana.
  • ggg

    15.06.2018 11:24
    nije da branim vozače ali pre dva dana pratim unuka u školu - ustvari samo da pređe raskrsnicu Bulevar oslobođenja - Braće Ribnikara - čekamo nas 5-6 da se upali zeleno na semaforu a neka devojka prelazi na crveno, vuiče momka za sobom i na njegov komentar "gde ćeš crveno je" ona odgovara " ma hajde kakve veze ima"- to mi gleda unuk i ostali i sada takvi daju primer deci, a da ne pričam kada je udari neko vozilo naravno vozač će da bude kriv i ispljuvan od svih

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika