Motociklista teže povređen u udesu, šestogodišnjak u Dečjoj bolnici

Tri osobe su lakše, a jedna je teže povređena u tri udesa koja su se proteklog dana dogodila u Novom Sadu.
Motociklista teže povređen u udesu, šestogodišnjak u Dečjoj bolnici
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 51-ogodišnji motociklista povređen je u udesu koji se oko 16:15 časova dogodio na Bulevaru kralja Petra I. Lekarska ekipa zbrinula ga je na licu mesta i pod sumnjom na teže povrede glave prevezla u Urgentni centar. Inače, prema nezvaničnim informacijama, do udesa je došlo kada su se sudarili motocikl i automobil "reno klio", a oba vozača su se kretala desnom kolovoznom trakom istim smerom, prema Master centru. Iz još neutvrđenih razloga, motociklista je udario u zadnji deo "renoa" koji je bio ispred njega, posle čega je pao na kolovoz.
 
Šestogodišnji dečak povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 17:30 časova dogodila u Ulici Koste Šokice. Zadobio je lakše povrede glave i potkolenice, a prevezen je u Dečju bolnicu nakon zbrinjavanja.
 
Nešto pre jedan čas posle ponoći, dve osobe povređene su u udesu na uglu ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića. Prema rečima dr Bursać, 36-ogodišnji muškarac samo je pregledan na licu mesta, a zbog lakših kontuzionih povreda nije bilo potrebe za intervencijom u Urgentnom centru. Međutim, 35-ogodišnja povređena žena zbrinuta je i prevezena na dalju dijagnostiku zbog kontuzionih povreda grudnog koša.
  • Salajčanin

    21.06.2018 08:36
    Deca bi da se igraju samo
    Decak je oboren na kolovozu koji se nalazi pored jedinog decijeg igralista na salajci.Igralista koje je skrnavo, neuredno, nebezbedno, neogradjeno sve u svemu jadno. I pored toga sto je to jedino igraliste u tom krugu, a na tom prostoru ima jako puno dece, i pored brojnih pisanja da gradskim celnicima da se uredi samo igraliste nista jos uvek nije odradjeno. Jel treba deca da stradaju da bi se napravila bezbedna igralist?.Zelim decaku brz oporavak, a iskreno mi je zao vozaca. A grad i sve druge koji su godinama gluvi na molbe svih nas sa tog prostora da se uradi nesto neka je sram.
    Nadam se samo da razlog zasto nece da se uredi to igraliste nije taj sto se na njemu igra i dosta romske dece?! Moja deca i druga deca koja zive tu, a drugih nacionalnosti su, nemaju problem da se svi igraju zajedno. I zato apelujem jos jednom da se to igraliste sredi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika