Motociklista poginuo u Kaću, više povređenih u udesima

U saobraćajnim nezgodama proteklog dana na području Novog Sada jedna osoba je poginula, a pet je povređeno.
Motociklista poginuo u Kaću, više povređenih u udesima
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać za 021.rs kaže da su povređeni uglavnom zadobili lake povrede, dok je jedini preminuli, motociklista, život izgubio na licu mesta. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Prva nezgoda se dogodila u Hajduk Veljkovoj ulici u 7 časova, kada je povređen muškarac star 35 godina. On je zadobio kontuzione povrede u predelu glave, ruke i stopala. Povrede su naizgled lakše i nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u Urgentni centar.  Prema nezvaničnim informacijama, vozač SOS taksija je iz nepoznatog razloga udario u zadnji deo autobusa GSP-a na liniji 11a.

U Karađorđevoj ulici oko 11:40 časova je povređena žena stara 33 godine. Ona je zadobila lakše povrede ruke i prebačena je na dodatne preglede u Urgentni. Sudar se, prema nezvaničnim informacijama, dogodio kada je "opel astra" koju je vozila udarila u parkirano vozilo pored puta i potom se prevrnula na krov. Deca, koja su takođe bila u kolima, prošla su bez povreda.

Hitna je intervenisala i oko 13:45 časova u Futogu na uglu Branka Radičevića i Rada Kondića kada su u saobraćajnoj nezgodi povređene tri osobe. Povređene su žene stare 44 i 52 i muškarac star 56 godina. Oni su svi zadobili lakše kontuzione povrede i prevezeni su u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći je oko 18:45 časova u Kaću u Ulici kralja Petra, nakon teške saobraćajne nesreće, mogla samo da konstatuje smrt motocikliste starog 38 godina. Prema nezvaničnim informacijama, motociklista je poginuo kada je ispred njega izleteo jugo iz sporedne ulice.

  • Komsha

    03.07.2018 12:34
    Ogranicenje brzine..
    Opet moram da komentarišem pošto niko ne želi da razmišlja..
    Da svi poštuju saobraćajne propise, ne bi bilo nesreća.
  • Sa lica mesta

    02.07.2018 13:38
    Vozac juga je bio pijan da nije mogao da stoji
  • Eks

    02.07.2018 13:37
    @Komsha
    Još u 80-tim sam imao takav slučaj lično.
    A tipičan je za ulice sa malim saobraćajam... "Ma, nema nikog ovde!"
    Idući LEVOM stranom ulice, uzbrdo, a brzinom od 70 km/h, u Petrovaradinu u okolini čuvene motoraške "pumpe" izleće mi Fiat 1300, ne poštujući prvenstvo sa desne strane.
    Naravno, nemam kuda da skrenem jer je on na mojoj strani puta.
    Pokušavam pravo preko ivičnjaka i male doleme... dokačio je branikom nogu mog prijatelja.
    Kacigom i ramenom udaram o metalni znak. KACIGOM, ponavljam.
    A nije sve moralo tako da bude.
    Vozač je imao 2.5 promila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika