Osuđen na devet i po godina zatvora za ubistvo na Sajlovu

Novosađanin R. C. (68) osuđen je na devet i po godina zatvora u prvostepenom postupku u novosadskom Višem sudu za ubistvo gosta Danila Lidlofa (27) u svojoj kući na Donjem Sajlovu, kod Novog groblja.
Osuđen na devet i po godina zatvora za ubistvo na Sajlovu
Foto: 021.rs
U objedinjenom postupku kazna mu je izrečena i za držanje oružja. Kao olakašavajuće oloklnosti sud je uvažio smanjenu uračunljivost zbog uticaja alkohola, neosuđivanost i godine okrivljenog. Njemu je, takođe, naloženo da plati troškove postupka od oko 500.000 dinara.
 
Prema optužnici, kod okrivljenog je ubijeni mladić došao u provod posle upoznavanja u kafiću za svoj rođendan. 5. januara 2014. godine, sa devojkom i svojim drugarom.
 
Odbrana se zasnivala na stavu da je pomenutog mladića pri koškanju i borbi za posed oružja usmrtio drugi gost, žrtvin drugar M. K, koji je u ovom postupku imao status svedoka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika