Masovna tuča u Novom Sadu, mladić izboden mačetom, ispaljeno više hitaca

Dvadesetčetvorogodišnji mladić iz Veternika povređen je danas oko 15 časova u Ulici Vuka Karadžića, kada je tokom tuče uboden oštrim predmetom.
Masovna tuča u Novom Sadu, mladić izboden mačetom, ispaljeno više hitaca
Foto: 021.rs
Kako 021 saznaje u Hitnoj pomoći, mladić je zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom u predelu grudnog koša i u svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar. 
 
Hitna pomoć je intervenisala na uglu Ulice Jovana Subotića i Kisačke.
 
Došlo je do obračuna dve grupe mladića, u kojem je jedan povređen mačetom. Policija je utvrdila da ga je mačetom povredio mladić star 24 godine iz Novog Sada, navodi se u saopštenju i dodaje da je povređeni mladić ispalio nekoliko hitaca iz pištolja, kojima niko nije pogođen.
 
"Policija je pronašla pištolj i mačetu, a oba učesnika ovog događaja biće procesuirana, uz konsultaciju sa nadležnim tužilaštvom", piše u saopštenju policije.
  • Miroslav

    17.07.2018 13:04
    E moj Lalo
    Vidi se da nisi makao dalje sa Balkana,druze Lalo. Te stvari svuda mogu da se dese,a najveca mogucnost je u gradovima gde je vecinsko strano stanovnistvo. Kada budes doziveo Francusku kulturu i pravoj sredini,promenices misljenje i smanjiti zlobu koju ocigledno iskazujes.
    Srdacan pozdrav,i prijatan dan
  • rade

    16.07.2018 23:12
    Ej patriJote, stoka je kulturnija i pametnija od vas! Pa dokle cete vise da prljate i ovako zasmrdjen grad, nije vam dosta smrada u kojem se sami davite? Izgleda da niste navikli da udisete svez i cist vazduh, pa morate i drugima da smrdite pod prozor! Mars odavde korove truli, zajedno sa onima koji vas brane!
  • Laloš

    16.07.2018 19:09
    Miroslav 16.07.2018 • 12:29
    Drago mi je sto sam na vreme otisao iz Srbije i povukao zenu,dvoje dece i roditelje. Nigde ne cvetaju ruze i ne tece med i mleko,ali nam je glava mirnija ! Ovakve stvari ni na pamet ne padaju ljudima u trecem po velicini gradu u Francuskoj,gde zivimo. Srecno !

    Ne tamo ima samo pomalo problema sa terorističkim napadima,gaženjem ljudi kamionima i ubijanjem dece po koncertima....inače kriminala i bahatih delikvenata nema uopšte, razbijanje i pljačka posle pobede na svetskom prvenstvu u fudbalu je samo novinarska patka a snimci su 100% izmontirani.
    Ajd da si u Lihtenštajnu,Švajcarskoj ili Norveškoj sa familijom pa bi ovakav post možda i mogao da ostaviš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika