Pronađeno beživotno telo dvadesetogodišnje Novosađanke u Dunavu

Telo dvadesetogodišnje Novosađanke, čiji nestanak je u subotu prijavljen policiji i za kojom se intenzivno tragalo, pronađeno je u Dunavu.
Pronađeno beživotno telo dvadesetogodišnje Novosađanke u Dunavu
Foto: 021.rs
Kako navode u novosadskoj policiji, beživotno telo devojke pronađeno je oko 19 časova, između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca.
 
Policiji je potragu juče počela na osnovu podataka koje je dobila od očevidaca i taksiste, koji je devojku dovezao do Mosta slobode. Tada joj se gubi svaki trag. 
 
Telo je odneto na obdukciju.
  • КЕНТАУР

    07.08.2018 14:41
    ШВАЈЦАРСКА
    ...где на највећој БРАНИ постоји бесплатни телефон на који
    могу да се јаве потенцијалне самоубице ? далеко, далеко...
  • doktor

    07.08.2018 10:58
    dokle
    Ogorcen sam vise od svih vas koji svaki put kad se ovo desi gledate samo koga da okrivite i gde da se istresete.

    Kakve bre drustvene mreze i gluposti.

    Depresija je ozbiljan i kompleksan problem sa kojim nasa drzava NEMA dodirnih tacaka sa ozbuljnim lecenjem. U Srbijici se to ni ne priznaje kao problem. Nego se eto tako trazi problem, decko, drustvene mreze, alkohol, ovo ono, a ne razumeju problem.

    Vi koji takve komentare ostavljate vi pokazujete koliko ni ne razumete o cemu se radi (a u danasnje vreme nije se tesko obrazovati, doduse malo empatjie je nekad tesko naci).

    Depresija je ozbiljna stvar. Nije nesto sto je izazvano nekim problemom, niti je nesto sto se moze resiti sa "izadji malo napolje" "ostavi taj kompjuter" "ajde se malo nasmej" "ajde malo ovo ili ono sto ce ti sigurno odma sve resiti".

    Kod nas u najboljem slucaju ko problem ima moze da ocekuje tonu lekova da se umrtve i cekaju da umru, pravo resavanje ne postoji.

    Savetnik i terapeut ni ne postoje kao prihvacena zanimanja nego se radi kursevi i ljudi se samouce, a zbog toga postoji samo opcija privatno. U drzavnoj sluzbi radi izuzetno neuko i neobrazovano osoblje (cast izuzecima koji se sami obrazuju), i celo drustvo prosto ne razume i nece da razume problem.

    Nek devojka pociva u miru, i hiljade drugih koji ce je pratiti jer su imalu tu nesrecu da se rode u Srbiji.
  • Lulica

    07.08.2018 10:38
    Pobedimo depresiju
    Pogledajte tekst koji dotice temu depresije i tragedije koja se desila porodici Bozic. Mozda nekome pomogne.
    https://www.instagram.com/p/BmJ-KwrnK0G/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1h5oiv92ekv6x

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika