Osmoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima i šestogodišnja devojčica

Osam osoba, među kojima i devojčica stara šest godina, povređeno je u tri udesa koja su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu.
Osmoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima i šestogodišnja devojčica
Foto: 021.rs

U Hitnoj pomoći za 021.rs navode da su svi povređeni zadobili lakše povrede.

Prvi udes dogodio se u 8:45 časova na auto-putu Novi Sad-Beograd, nedaleko od pumpe "Minut". Tom prilikom lakše je povređena devojčica stara šest godina. Nju je ekipa Hitne pomoći prevezla u Dečiju bolnicu na dodatne preglede.

Druga nezgoda se dogodila u 13 časova u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, gde je lakše povređeno pet osoba. Žene stare 30, 30, 60 i jedna čije godište nije poznato, zadobile su povrede glave, ruku, nogu i grudnog koša i sve su prevezene u Urgentni centar, dok je muškarac star 30 godina dobio uput da se javi u Urgentni centar u slučaju pogoršanja tegoba.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i oko 14:40 časova na uglu ulica Maksima Gorkog i Stražilovske. Tom prilikom su povređeni 76-ogodišnja žena i muškarac star 62 godine. Oboje su zadobili lakše povrede i prebačeni su u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika