FOTO: Paketi sa semenkama marihuane u novosadskoj Pošti

Gotovo 60 semenki kanabisa otkriveno je u više pošiljaka u Pošti u Novom Sadu.
Pregledom pošiljke koja je pristigla 7. avgusta u jutarnjim satima iz Engleske, a u kojoj je bila prijavljena šminka, pronađena je tabakera za cigarete u kojoj se nalazila kesica sa 25 semenki kanabisa "Fast Buds".
 
 
U drugoj pošiljci, takođe iz Engleske, prijavljena je futrola za kreditne kartice, ali je u njoj bilo spakovano i 13 semenki istog narkotika marke "Royal Queen". 
 
 
Takođe, u dve različite pošiljke iz Španije koje su deklarisane kao suveniri, carinici su pronašli ukupno osam semenki kanabisa upakovanih u originalne pakete na kojima piše "Delicious seeds - Original Juan Herer" i "Royal Queen Seeds". 
 
 
Poslednja pošiljka u kojoj je pronađeno još osam semenki marihuane, pristigla je iz Holandije bez naznake šta je njen sadržaj, što je izazvalo dodatnu sumnju carinskih službenika, koji su u njoj pronašli dva paketa sa nazivom "Femalseeds".
  • Prof l sektor

    14.08.2018 04:53
    Pošta
    U novosadskoj pošti rakija se vošti. Ne daju mi da duvam, moraću dop da kuvam. K a d se na dop navučem, u pošti ću da se tučem.
  • Tomb

    11.08.2018 20:16
    Radnici za primer!
    Pre par godina u rođendanskoj čestitci poslatoj iz Berlina za trogodišnje dete, bilo je i 20€, radnici novosadske pošte su ih zadržali za sebe a čestitku prosledili... Stvarno, u kompletu sa ovom vešću, radnici za primer!
    Stoka bezrepa!!!
  • Nemanja

    09.08.2018 18:13
    Ljudi povremeno zaborave da ne žive u normalnoj zemlji u kojoj je konzumiranje kanabisa legalna a pelješenje paketa od strane carinika krivično delo, nego u kanalizacionoj cevi zvanoj Srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika