Muškarca udario kamion na Paragovu

Mlađa muška osoba poginula je jutros oko 5:50 časova u udesu koji se dogodio na Iriškom putu na Paragovu, odmah posle crkve.
Muškarca udario kamion na Paragovu
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim informacijama, muškarca je udario kamion.
 
Kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, njihove ekipe su izašle na teren, ali su samo na mogle da konstatuju smrt muškarca.
 
Identitet i tačno godište, kao i okolnosti udesa još nisu poznati, a više informacija očekuje se u saopštenju policije.
 
Telo je poslato na identifikaciju.
  • nessa

    28.08.2018 00:38
    kamioni
    znam dobro taj put..na izgled lep put ali smrtonosan..prvo treba nekako bolje obeleziti pesacke prelaze..semafori bi usporili saobracaj sve drugo je nista..deca idu u skolu a stanica je pored puta treba je malo uvuci dalje od puta..nocu svi brzo voze a ne kamioni..prosao sam kolima i video sam decka ispod kamiona pokoj mu dusi..sestra mu je bila u autobusu iza..strasno..sta su radili u pola 6 ujutro ko zna..mozda su bili na nekom veselju..tu mi je i deda poginuo..dosta ljudi tu gine..za 1 maj sam izvlacio iz kola njih 5 jedne godine..
  • Ns

    27.08.2018 15:30
    Strašno
    Saučešće porodici nastradalog mladog čoveka. Dečko je sređivao papire i dokumenta da bi otišao na Maltu, gde se ove godine i venčao sa devojkom. A sad ovako! Jedan mladi život manje u Srb...i doživotna trauma njegovoj supruzi i roditeljima.
  • biko

    27.08.2018 07:55
    Brzina je problem
    Licno sam isao sa malim autom iza kamiona od 15m, koji je vozio ni manje ni vise nego 90km/h.
    Coveve sa malim autom je to opasna brzina, a mogu da zamislim tek kamioncina od 15m duzine, ne moze da se zaustavi ni do ulaza u NS. Strasno. Kamioni tuda voze kako ko misli da treba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika