Povređena dvojica mladih motociklista

Šest osoba, među kojima dvojica mladih motociklista, povređeno je u petak na ulicama Novog Sada.
Povređena dvojica mladih motociklista
Foto: 021.rs
Oko 10 sati, u Njegoševoj ulici, prilikom pada sa motora, lakše je povređen 16-ogodišnji momak, rečeno je za 021.rs u Hitnoj pomoći.
 
U udesu koji se oko 11:45h dogodio u Temerinskoj ulici povređena je 56-ogodišnja žena, koja je pod sumnjom na prelom rebara prevezena na grudnu hirurgiju i žena stara 53 godine, koja je zadobila lakše kontuzione povrede.
 
Muškarac star 59 godina i godinu dana starija žena lakše su povređeni oko 18 časova, u saobraćajnoj nezgodi na Međunarodnom putu.
 
Još jedan mladi motociklista povređen je tokom večeri. Do nezgode je došlo oko 22:15h, u Puškinovoj ulici, kada je povređen 18-ogodišnji momak. Zadobio je kontuzionu povredu stomaka i prevezen je u Urgentni centar.
  • gde je policija?

    01.09.2018 21:49
    Da, kruzni tok na novom naselju bi resio ove probleme,
    kao sto rece neki "sofer" pre neki dan.

    Umobolni ljudi, voze brzo, voze k'o stoka, stradaju neduzni...gde je policija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika