Ubistvo kod Sremskih Karlovaca: Maloletnik starijeg čoveka vezao i ostavio u šumi

Novosadska policija uhapsila je maloletnika iz Sremskih Karlovaca zbog sumnje na ubistvo.
Ubistvo kod Sremskih Karlovaca: Maloletnik starijeg čoveka vezao i ostavio u šumi
Foto: 021.rs
On se tereti da je 31. avgusta ove godine, u bagremaru na izlazu iz Karlovaca, vezao ruke i noge šezdesetčetvorogodišnjem meštaninu i ostavio ga, saopštio je MUP.
 
Čovek je, u međuvremenu, preminuo, a njegovo telo pronađeno je juče, nakon čega je obavljen uviđaj lica mesta i obdukcija.
 
Osumnjičeni će, u zakonskom roku, biti sproveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu. 
 
Telo je otkriveno juče oko 18h, bilo je u polusedećem položaju, sa donjim ekstremitetima delimično vezanim za drvo. 
  • Pravda

    12.09.2018 21:20
    Povratnik
    Treba napraviti sajt, gde će stojati slike, podaci i informacije o svim ubicama i teškim prestupnicima u Srbiji, da ljudi mogu da se informišu kada im je neko sumnjiv, da ih poslodavci ne zapošljavaju i da ih društvo žigoše. Nema njima spasa, niti im treba dati drugu šansu, bilo bi lepo da ima smrtna kazna, bitno je da se novim generacijama objasni da će se ovakva dela ubuduće sankcionisati.
  • Duda

    12.09.2018 16:09
    Kazne poostriti
    Krajnje je vreme da se gleda krivicno delo I kaznjava prema tome,narocito ovakva svirepa ubistva. Ne treba da bude presudno ko ga je pocinio, odnosno njegova staroststarost.
    Koje veze ima to sto je maloletan?On je ubica I ta cinjenica nema veze sa godinama vec sa psihom izvrsioca takvog zlodela.
    Najstroza kazna kao I za svakog ubicu bez mogucnosti pomilovanja.
  • karlovcanin

    11.09.2018 23:35
    Ma ljudi..dobro je da su ga uhapsili policajci.....sta raspavljate o kaznama..ima sud.....juce pljujete policiju kad se desilo...danas ko zna sta vec.....stalno teorije zavere......ostavite ljude da rade svoj posao......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika