FOTO: Biciklista teško povređen u udesu na Detelinari

Pedesetogodišnji biciklista teže je povređen danas oko 9 časova na uglu ulica Hadži Ruvimove i Ilije Birčanina.
FOTO: Biciklista teško povređen u udesu na Detelinari
Foto: 021.rs
Kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, on je sa težom povredom glave prevezen u Klinički centar Vojvodine na dalju dijagnostiku.
 
 
Prema rečima svedoka, muškarac je bio na biciklu kada je na njega na pešačkom prelazu naleteo automobil. On siline udara biciklista je odleteo na šoferšajbnu i potom pao na asflat. Neposredno potom, na automobil koji je zastao je od pozadi udario jedan taksi koji se kretao u istom smeru.
 
 
Policija je obavila uviđaj, a više detalja se očekuje u saopštenju policije.
  • hm

    12.09.2018 10:50
    Pre pola sata na prelazu kod spensa, starija žena od oko 60 godina gura bebu u kolicima ide mi u susret, prilazi duplom pešačkom, zeleno se završava, ona vidi i požuruje, trči s kolicima, kreće u prelazak na već crveno. Mislim se ja kud žuri, i šta joj treba da stoji sad na razdelnom ostrvu, okrenem se, a ona trči preko drugog dela prelaza, gde je vozilima već krenulo zeleno, automobil se jedva zaustavio pred njom, ona se vratila nazad na ostrvo... Neki ljudi ne zaslužuju život koji im je dat kad ga tako malo cene. Roditelji deteta koje je baba danas šetala prepodne oko spensa nek nadju drugu dadilju.
  • Znalac

    12.09.2018 10:27
    Treba razlikovati...
    Za @Marko i @Jan 45

    Tužno je da ne znate propise.
    Biciklista je u potpunosti zaštićen zakonom na pešačkom prelazu AKO GURA bicikl.
    Ako ga vozi A NE POSTOJI BICIKLISTIČKA STAZA na pešačkom prelazu (uporedo sa pešacima) onda je situacija bitno drugačija: to je onda prekršaj.
  • sabe

    12.09.2018 07:52
    Nikad mi nece biti jaso kako covek (pesak, biciklista) ima hrabrosti da ide naslepo preko pesackog znajuci da moze da ga udari tona metala (auromobil) koja se krece nekom brzinom. Tu nema ko je u pravu nego ko moze biti povredjen. Uvek treba biti oprezan u saobracaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika