Lekar Kliničkog centra Vojvodine uzeo 500 evra mita za operaciju žučne kese

Policija je uhapsila D.J. (45) zbog primanja mita.
Lekar Kliničkog centra Vojvodine uzeo 500 evra mita za operaciju žučne kese
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je kao lekar specijalista u Kliničkom centru Vojvodine zahtevao novac u iznosu od 500 evra kako bi operisao žučnu kesu oštećenoj. Nakon izvršene operacije on je ovaj novac primio.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.
  • Nata

    20.03.2022 20:51
    ....
    Sad je 1000 e u kbc Ns
  • Nema odgovornosti

    21.09.2018 13:37
    @@@@ pravna država
    Koji lekar je osudjen za lekarsku grešku u Srbiji?
    Pre par dana umrlo dete od sepse u Vršcu i neće niko biti kriv, kao što ortoped koji je kriv za smrt malog Radenka još uvek radi i još uvek nije osudjen, a neće ni biti.
    Tako da lekari za lekarske greške u Srbiji ne odgovaraju.
  • @@@ pravna drzava

    21.09.2018 12:52
    Bez namere da se svadjam, razjasnjavam I slicno, iz vasih komentara se vidi da nikad niste bili kod doktora. I da vam nikad niko nije bio hitan slucaj. Provo sam po bolnicama mesece svog zivota, I zahvalan sam do neba tim istim ljudima koje vi pljujete za svaki novi dan. Zakon RS je omogucio lekariam da rade privatno i u drzavnim ustanovama , a ne ja. Nisam ja spomenuo Nemacki standard nego smo mi takav narod, da pokupimo kazne, sankcije i sve tipa iz Nemacke i Holandije, a kad neko kaze pa daj mi iste i benefite, a ne samo kazne, onda je problem. Ne znam sta bi ti voleo da radis, ali smatram da se svako od nas skolovao za ono sto je mogao da zavrsi. Ja medicinu ne bih zavrsio nikad. Da je lako, bilo bi I lekara kao ekonomista sa sega mega diplomama…. Koji imaju pravo na greske, lekari nemaju. I treba svi da odu sto se mene tice.... Pa da vidim ko ce da nas leci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika