Preminuo muškarac povređen u požaru u centru Novog Sada

G. Š. (40) preminuo je sinoć u Kliničkom centru Vojvodine usled povreda koje je zadobio u požaru koji je u ponedeljak uveče buknuo stanu u Ulici Petra Drapšina.
Preminuo muškarac povređen u požaru u centru Novog Sada
Foto: 021.rs
Kako je potvrđeno za 021.rs, on je preminuo sinoć, a lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život. G. Š. je u utorak, nakon intervencije Hitne pomoći zbog opekotina na većoj površini tela, prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.
 
U požaru su povređeni još i njegova žena i maloletna ćerka. 
 
Kako je za 021 rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, tridesečetvorogodišnja žena je stabilnog stanja, ali je još na Klinici za plastičnu hirurgiju. Njihova ćerka je zbrinuta u Dečijoj bolnici.
 
Zbog ovog požara, Hitna pomoć je u utorak, u ranim jutarnjim časovima, još dva puta intervenisala. Najpre je pozlilo jednom vatrogascu, a potom je Hitna pomoć intervenisala i zbog jedne devojke koja je imala stresnu reakciju.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok eksplozije i požara je plin koji je iscureo iz plinske boce dok porodica nije bila kod kuće. Kada su ulazili u stan, muškarac je pritisnuo prekidač da upali svetlo, a varnica iz prekidača je zapalila plin što je izazvalo ekploziju i požar. Opširnije o ovoj nesreći čitajte OVDE.
  • Boza

    20.09.2018 08:16
    @Johnie Be Good
    Upravo se radi o tome da sam dobrano proputovao tu Evropu, pri čemu nisam bio samo turista i da me jako nervira kada ljudi paušalno iznose tvrdnje tipa "samo u Srbiji" ili "u normalnim zemljama", a kada znam da to što pričaju nema veze sa životom.

    @zjub
    Nisam tražio da mi nabrojite random zemlje, već one gde su zabranjene boce sa gasom za domaćinstva. Već u Italiji NISU, niti u Francuskoj (propan nije dozvoljen ako je boca unutra, ali butan jeste), tako da probajte ponovo.
  • Johnie Be Good

    19.09.2018 19:59
    @Boza
    Van Srbistana Bozo, nije evropa NS i BG :)
  • Dragan

    19.09.2018 17:25
    @Laloš 19.09.2018 • 14:47
    "Kupiš ih pet i staviš u svaku prostoriju, jeftinije je od gave na ramenu a verovatnoća da se svi pokvare 0%."

    i sve to zbog bombe - plinske boce ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika