Dvojica Novosađana pretnjama pokušali da iznude novac od advokata i radnika kladionice

Novosadska policija uhapsila je dvojicu Novosađana za dva odvojena slučaja iznude.
Dvojica Novosađana pretnjama pokušali da iznude novac od advokata i radnika kladionice
Foto: 021.rs
U prvo slučaju uhapšen je 27-ogodišnji B. Lj, koji se sumnjiči da je od svog advokata tražio 500 evra, a kada je ovaj odbio da mu da novac, pretio mu je. Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla manju količinu narkotika, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za to. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.
 
U drugom slučaju uhapšen je 22-ogodišnji Novosađanin N. M, koji je uhapšen u ponedeljak. On se tereti da je pretnjama pokušao da iznudi novac od radnika jedne kladionice, na ime nepostojećeg duga. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika