Osmoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima i šestogodišnjak

Osmoro ljudi povređeno je u saobraćajnim udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.
Osmoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima i šestogodišnjak
Foto: 021.rs

Prva nezgoda dogodila se u sredu oko 14 časova na uglu Ulice Maksima Gorkog i Bulevara oslobođenja. Tom prilikom povređena je ženska osoba stara 39 godina. Ona je zadobila lakše kontuzione povrede i prevezena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 15 časova na uglu ulica Sime Šolaje i Branka Ćopića kada su u saobraćajnoj nezgodi povređeni šestogodišnji dečak i muškarac star 30 godina. Dečak je zadobio kontuzionu povredu stomaka i prebačen je na dalje preglede u Dečiju bolnicu, dok je muškarac zadobio povredu noge i nakon pregleda ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 21:40 časova dogodila na ulasku u Kać iz pravca Budisave, povređene su četiri muške osobe stare 20, 20 , 21 i 34 godine. Svi povređeni su zadobili lake telesne povrede i nakon zbrinjavanja na licu mesta su upućeni na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.

Poslednji udes dogodio se oko jedan sat iza ponoći na Bulevaru Evrope. Tom prilikom povređen je 28-ogodišnji muškarac. On je zadobio lake telesne povrede i Hitna pomoć ga je prebacila u Urgentni na dalje preglede.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika