Kisačanin koji je nudio mito zameniku tužioca se brani sa slobode

Okrivljeni za saobraćajnu nesreću iz nehata, 52-ogodišnjak iz Kisača, koji se tereti da je proteklog utorka zameniku osnovnog javnog tužioca u Novom Sadu ponudio mito da bi imao povoljniji status u predmetu, saslušan je i sudija za prethodni postupak ga je pustio da se brani sa slobode.
Kisačanin koji je nudio mito zameniku tužioca se brani sa slobode
Foto: 021
Osnovno javno tužilaštvo će se žaliti na tu odluku, saznaje "Dnevnik" nezvanično. Radi se o nezabeleženom slučaju u pomenutom tužilaštvu.
 
Optuženi je zameniku tužioca ponudio mito da bi odustao od njegovog krivičnog gonjenja jer mu je "propalo" načelo oportuniteta, odnosno odlaganje krivičnog gonjenja. 
 
Navodno, u zatvorenoj koverti bilo je 12.000 dinara.
  • Boba

    23.09.2018 12:53
    Ns
    " Nezabelezen slucaj u tuzilastvu "...bla, bla bla. A jel bio zabelezen slucaj na uglu Kisacke i Kralja Petra, gde su zivote ,da potsetim, izgubljena dva zivota. Ili slucaj stradanja decaka na dolmi, gde ga je pokupio pijani vozac. I gle cuda, taj isti postaje direktor azotare Pancevo. Korupcija ? Cini vam se. Sad se nasli kisacanina...bljak
  • Dušan

    23.09.2018 12:04
    rtv
    zašto ne komentarišete afirmativno za tužioca ?
  • Smetalo

    23.09.2018 08:20
    Malo!
    Eto šta se desi kad se u koverti nadje manji iznos! Sad mu je pored oportuniteta propalo i 12.000, a fasovao je i krivičnu prijavu.
    Da je bolje procenio možda bi mu i prošlo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika