Mladić se slučajno upucao u glavu na Novom naselju, lekari se bore za njegov život

Sedamnaestogodišnji mladić ranjen je u glavu u noći između petka i subote u Ulici Kaće Dejanović na Novom naselju.
Mladić se slučajno upucao u glavu na Novom naselju, lekari se bore za njegov život
Foto: Pixabay
Kako javlja "Blic", mladić je bez svesti kolima Hitne pomoći prevezen u Dečiju bolnicu i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege sa prostrelnom ranom glave u predelu između obraza i slepoočnice.
 
"Mladić je u izuzetno teškom stanju sa ranama opasnim po život. Pod konstantnim je nadzorom lekara i davati bilo kakve prognoze o njegovom oporavku je vrlo nezahvalno zato što je zadobio izuzetno teške telesne povrede", rečeno je "Blicu" u Dečijoj bolnici.
 
Kako 021 nezvanično saznaje u policiji, prema prvim nalazima, mladić je najverovatnije uzeo očev pištolj i pokazivao ga je drugarima, kada je oružje slučajno opalilo i ranilo ga. 
  • ucite deco dan i noc

    27.09.2018 18:42
    čovek uči dok je živ
    mladost ludost i glupost neizmerna i do kraja zivota , svake godine uvidjas kako si lane bio budala.Slušajte roditelje svaka im je zlatna. Kad shvatite biće kasno za ispravke.To je osnovna tajna onog da su mi tvoje godine i ova pamet.
  • tragično

    26.09.2018 14:55
    Ima takvih primera. Nije mi jasno kako i zašto roditelji pištolj sa mecima ostave na dohvat ruke deci ?
  • Q

    26.09.2018 03:07
    ??
    Kakvo ogledalo i kakve posledice? Mali ce nazalost ostati biljka ako prezivi. Na veliku zalost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika