Radnik na novom drumsko-železničkom mostu preminuo nakon pada sa visine

Dejan Đurđević iz Siriga, koji je radio na novom drumsko-železničkom mostu, preminuo je nakon što je jutros oko devet časova pao sa visine.
Radnik na novom drumsko-železničkom mostu preminuo nakon pada sa visine
Foto: 021.rs
Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, 38-godišnji muškarac je u Urgentni centar prevezen u besvesnom stanju, sa teškim telesnim povredama.
 
Klinički centar Vojvodine saopštio je da je nakon neuspele reanimacije muškarac preminuo.
 
Kako javlja reporterka N1, nesreća se dogodila sa novosadske strane mosta, kada je muškarac propao kroz rešetku, dok je radio. U pitanju je radnik firme "Graditelj NS".
 
Tačne okolnosti pod kojima je došlo do incidenta pokazaće uviđaj.
 
Podsetimo, novi drumsko-železnički most otvoren je za drumska vozila 1. septembra. Međutim, nisu završene pristupne saobraćajnice, zbog čega pešaci i biciklisti još ne mogu kako treba da prelaze preko njega.
 
Dodajmo još da je prilikom gradnje ovog mosta, 25. juna 2017. godine poginuo radnik Dragoljub Jović (64) iz Leskovca, dok je Miodrag Milenković (39) iz istog grada zadobio teške povrede. Jović je teško povređen prilikom izvođenja radova sa armaturom, a policija je tada saopštila da je uhapsila španskog državljanina koji je bio zaposlen u firmi "Azvi" iz Španije koja je izvodila radove na mostu, kao i njegovog kolegu iz Zmajeva. 
  • gotov je

    27.09.2018 20:15
    nije gotov
    sve dok vam ne proradi drugi železnički kolosek i dok se ne testira u uslovima saobraćaja na oba koloseka ne vidim kako može da bude tretiran kao gotov.
  • ana

    27.09.2018 18:36
    postovanje prema nesretniku i laka mu zemlja. Veredeo je vise sa tim radnim rukama nego cela Skupština.Ona je nešto STVARAO.
  • Trt

    27.09.2018 08:02
    @dijasporac

    Mislim da si konačno pobedio sa bravarom koji pridržava vrata od 50 kg. Gde ćeš bolje prepoznati čoveka koji dana u životu nije valjano fizikalisao nego kad napiše tako nešto. Ali si barem dosledan, lupetaš na 'stručne' teme kao i na političke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika