U udesima u Novom Sadu povređeno dvoje tinejdžera

Tri osobe povređene su u udesima koji su se proteklog dana dogodili na ulicama Novog Sada.
U udesima u Novom Sadu povređeno dvoje tinejdžera
Foto: 021.rs
Oko 7:50h, na uglu Kisačke i Ulice Branka Radičevića, povređen je biciklista, muškarac star 34 godine. Slomljena mu je ruka i zadobio je povredu glave.
 
Oko 16 časova, u Futogu, kod Poljoprivredne škole, 15-ogodišnja devojčica povređena je dok je išla peške, a zadobila je naizgled lakšu povredu kolena.
 
Petnaestogodišnji dečak povređen je dok je vozio bicikl, na uglu Bulevara oslobođenja i Vojvođanske ulice, sinoć, oko 19:20h. On je zadobio povredu glave, rečeno je za 021.rs u Hitnoj pomoći.
 
Povređeni su zbrinuti i prevezeni u Urgentni centar, odnosno u Dečiju bolnicu.
  • Izvinite

    12.10.2018 09:56
    ali
    Izvinite ali pre nego što opljujete vozače udes koji se desio na uglu Bulevara oslobođenja i Vojvođanske ulice (PRELAZ SA SEMAFOROM KOD STADIONA), biciklista je na crveno prešao pešački prelaz. Vozač auta umalo infarkt nije dobio koliko mu je pozlilo, nije vozio ni 50 km/h kad mu je biciklista na crveno izleteo.

    Zato polako sa optužbama ukoliko niste svedočili događaju i videli šta se desilo.

    Na svu sreću bez težih posledica po oba učesnika u saobraćaju.
  • Djura

    11.10.2018 15:39
    @Lucifer
    Upravo sam o tome pisao na nekoj drugoj vesti gde je krenulo pljuvanje biciklista. Vozaci svesno daju po gasu da bi uspeli da prodju pre pesaka u nadi da ce pesaci da ga propuste jer ce u suprotnom poginuti. To treba okarakterisati kao pokusaj ubistva i u skladu sa tim kaznjavati takve pokusaje. Ja sam jedva izvukao zivu glavu par puta u tim situacijama.
  • Lucifer

    11.10.2018 10:31
    @Vladimir Najlakse je svaliti sve na bezobrazne bicikliste. Grad je potpuno saobracajno nesredjen, semafori su suludo podeseni, vozi se kao na reliju, guzve su nevidjene. Meni za 10min koliko vozim od kuce na posao izlete barem 2 automobila. Kad sam radio malo dalje, imao sam osecaj da igram ruski rulet kad god sednem na bicikl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika