Žena poginula u Futogu, udario je kamion "Čistoće"

Žena (73) je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 10 časova na uglu Ulice Radeta Kondića i Industrijske u Futogu.
Žena poginula u Futogu, udario je kamion "Čistoće"
Foto: 021.rs
Na ženu je naleteo kamion, a lekarske ekipe su mogle samo konstatuju smrt, rečeno je za 021.rs u Hitnoj pomoći.
 
Kako je potvrđeno za 021.rs u Gradskoj čistoći, u nesreći je učestvovalo njihovo vozilo. 
 
Više detalja o nesreći znaće se nakon uviđaja.
  • B

    19.10.2018 17:14
    Kad kupe smeće
    pola kante leti po ulici, a pola ubace u kamion.
  • Bob Rock

    17.10.2018 19:11
    @Marijana
    Žena poginula, ne znaju se još okolnosti, a ti odmah insinuiraš kako je pretrčavala. Užas. Malo obzirnosti molim, makar to ako ništa drugo.
  • Milan

    17.10.2018 18:53
    Udes
    @Milica veoma glup komentar. Vozaca u firmi fali,primaju se ljudi samo da imaji C kategoriju ne bitno je kojoj stranci pripadaju,jer vozaca nema,posao trpi! Isto vam je i u GSP,ko ima E,sedi vozi,a ne "vlada" POKS.. jer vozac je vozac ne bitno kojoj stranci pripada,on ako je kriv odgovarace,ako nije nece. Nije vozac direktora,ministra,pa da ga neko pokriva... saucesce porodici nastradale a vozac kriv ili ne nosice se sa time do kraja zivota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika