Osmoro povređenih u udesima na novosadskim ulicama, među njima dvoje dece

Osam osoba, među njima i deca, povređeno je u udesima u Novom Sadu u protekla 24 sata.
Osmoro povređenih u udesima na novosadskim ulicama, među njima dvoje dece
Foto: 021.rs
U sudaru dva vozila, koji se dogodio nešto posle 16 časova na Bulevaru Mihajla Pupina, povređene su četiri osobe. Dvoje dece uzrasta tri i četiri godine zadobilo je lakše povrede i prevezeni su u Dečiju bolnicu. Dve osobe starosti 49 i 34 godine zadobile su kontuzione povrede glave, rečeno je za 021.rs u Hitnoj pomoći.
 
Na uglu Bulevara kralja Petra i Bulevara oslobođenja lakše je povređena 24-godišnja devojka koja je išla peške. Nezgoda se dogodila oko 22 časa.
 
Jutros oko pet časova dogodio se sudar na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, u kojem su povređeni muškarci starosti 40 i 24 godine, kao i 44-godišnja žena. Oni su zadobili lakše povrede glave i grudnog koša.
 
Povređeni su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.
  • Žmigavac

    20.10.2018 13:37
    Gde je kontrola?
    Saobraćajna policija nikada ne zaustavlja zbog nedavanja žmigavca a to je veoma raširena i opasna pojava! Uostalom gde su u špicevima?
  • :/

    19.10.2018 10:26
    -
    Taksiste treba ukinuti. Ne treba da postoje. Bezobrazni su za sve pare.
  • Pikac

    19.10.2018 10:01
    Farba
    Važno je da nas farbate a pešačke prelaze ne znate....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika