Krio heroin ispod stepeništa zgrade u Novom Sadu

Novosadska policija uhapsila je 33-ogodišnjeg M.Z. (33) zbog trgovine drogom.
Krio heroin ispod stepeništa zgrade u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Ispod stepeništa u zgradi, u kojoj osumnjičeni neprijavljeno boravi, policija je pronašla ukupno 167,5 grama heroina u paketićima, a za koje sumnja da ih je sakrio M.Z.
 
Policija je zadržala osumnjičenog do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a sudija za prethodni postupak, posle saslušanja, odredio mu je pritvor do 30 dana.
  • Komsija

    05.11.2018 14:02
    @Roditelj ~ Deca
    dragi Roditelje, deca se vaspitavaju kod kuće, a uče u školi. Ako se niste decom bavili i u decu usadili moralne norme do njihove godine četvrte - a o čemu mi pričamo ovde uopšte?
    Pokušajte ponovo, možda neko i ispadne za ponos ;)
  • Roditelj

    05.11.2018 13:41
    Ispred Škole
    Da li je moguće zaštiti decu?
  • Limanoid

    05.11.2018 13:34
    @Novosađanin
    Kupio sam stan za izdavanje od svojih para koje sam pošteno zaradio. Platio sam porez na kupoprodajni ugovor i porez za uknjižbu. Plaćam drakonski porez na nekretninu na godišnjem nivou. Od države u kojoj živim i u kojoj sam rodjen sam dobio sem poziva za vojsku i poziva u rezervu samo čir na želucu od raznoraznih secikesa koji su u poslednjih 30 godina na vlasti. I živeo sam skromno pod sankcijama kada su svi moji vršnjaci iz ostatka Evrope putovali unaokolo. Ne osećam nikakvu obavezu, zaista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika