Uhapšen zbog paljenja automobila kod Socijalnog i na Novom naselju

Novosadska policija uhapsila je L. F. (20) zbog paljenja automobila, u noći između 2. i 3. oktobra u ulici Dimitrija Avramovića, a sumnja se da je on odgovoran i za drugi slučaj paljevine koji se desio nekoliko dana nakon ovog, na Novom naselju.
Uhapšen zbog paljenja automobila kod Socijalnog i na Novom naselju
Foto: 021.rs
Sumnja se da je ovaj Novosađanin u ulici Dimitrija Avramovića, u noći između 2. i 3. oktobra, polio zapaljivom tečnošću, pa zapalio "fijat punto" novosadskih tablica. Kola su izgorela na oko 500 metara od sedišta novosadske policije, a vatru su ugasili pripadnici vatrogasne brigade, sprečivši da se proširi na okolna parkirana vozila.
 
Isti osumnjičeni je, inače, već bio uhapšen zbog sumnje da je, 7. oktobra, u ulici Seljačkih buna, počinio isto krivično delo. Sumnja se da je tada zapalio automobil "opel astra" i tako izazvao požar koji je oštetio još tri vozila u neposrednoj blizini. Ovaj požar dogodio se u blizini Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada".
 
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, predat u nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu.
  • Maxa

    06.11.2018 18:39
    Evo gaopet na ulici koliko-toliko vec sutra.
    Jer dobar vojnik rezima, kao i svaki drugi vojnik se nagradjuje slobodnim odsustvom i pustanjem u grad
  • Inspektor Višekruna

    06.11.2018 18:29
    Možda
    Da nije uzalud tražio parking mesto, i onda u afektu pokušao da ga napravi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika