VIDEO: Karlo Vojinov osvojio kolica puna hrane u Univereksportu

Novosađanin Karlo Vojinov pobednik je takmičenja "Brza uskršnja kolica", koje su organizovali Univerexport i Radio 021.
VIDEO: Karlo Vojinov osvojio kolica puna hrane u Univereksportu
Foto: Dragan Perišić

On je u trci sa još dvoje finalista osvojio kolica puna robe u vrednosti od 15.400 dinara, odgovorivši na zadatak da bude najpribližniji sumi do 21.000 dinara.

"Prilikom odabira artikala, vodio sam se time da to budu namirnice koje su zaista neophodne za uskršnju trpezu. Birao sam uglavnom hranu i piće, ono što bih inače pazario sa porodicom za taj praznik. Nisam hteo da preteram i uzimam neke skupe stvari, jer bi se otrglo kontroli i ne bih ispunio zadatak. Bilo je dovoljno vremena, čak i previše", kaže Karlo Vojinov i dodaje da mu je ovom nagradom značajno rasterećen kućni budžet za praznike.

Put do samog takmičenja podrazumevao je prethodne kvalifikacije koje su se održale na Radiju 021, dok su u trci kroz Univerexportov objekat "021" na Sentandrejskom putu takmičari imali svega 7 minuta vremena da napune kolica na kojima su bile prikačene "GoPro" kamere.

Video: Studio 360

U trci sa vremenom, na kasama su bili minut pre završetka, a nadmetanje i jurnjava kroz supermarket izazvala je veliko interesovanje prisutnih.

Pored Vojinova, takmičile su se i dve Novosađanke, koje su kao utešnu nagradu dobile po dva cegera puna robe iz Univereksporta.
 

  • ...

    14.04.2017 19:28
    ...
    Toliko je tužno što je ovo danas događaj u nečijem životu.
    Sit Srbin.
  • NENAD

    14.04.2017 14:22
    BRAVO PRIJATELJU
    SVAKA ĆAST PRIJATELJU
  • Rtv

    14.04.2017 11:32
    Kolega
    Trebao je samo cugu da uzima... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.